lunes, 8 de febrero de 2010

Resumen equipo Benjamín, Jornada 14, 06/02/2010

Renomar Els Ports “B” 0 – 5 Càlig C.F.

El benjamí del Càlig C.F. es desplaçava a Villafranca per a jugar contra el Renomar Els Ports “B”, un equip que estava situat a la part baixa de la classificació. Per part del Càlig jugàvem: Oriol Corcoles, Aleix Lacruz, Blai Robles, David Sorlí, Guillermo Carvajal, Agustín Ribera, Marc Mínguez, Gerard Cuartero, Daniel Gil, Aarón Fernández, Diego Calduch i Óscar Anglés. El partit va començar molt igualat amb alguna ocasió per a cada equip però fou al minut 10 quan el Càlig es va bolcar cap a la porteria rival i ho feia amb arribades per les bandes amb Aaron i Dani. Als 13 minuts, Gerard Cuartero rematà de cap un baló alt que li venia d’un mal rebuig de la defensa local i posà el 0-1. Al minut 17, el resultat era de 0-3 favorable al Càlig, amb dos gols de Dani en dues jugades per banda de Blai que culminà Dani creuant el baló. A la mitja part el resultat era de 0-3, i la segona part fou una seguida d’ocasions per part del Càlig que passà la major part del temps a l’àrea del Renomar Els Ports. Al final del partit 0-5, amb dos gols de Aaron que pogueren ser molts més si haguéssim tingut un poc més de sort. Cal destacar el gran joc ofert pel Càlig C.F. que encara que no va aconseguir molts de gols deixà contents als pares. També afegir que al final, el porter Oriol debutà com a jugador de camp. El millors, Dani Gil i tots els membres de la defensa.

Pròxim partit DIMARTS DÍA 16 DE FEBRER A LES 20:30 HORES AL CAMP DEL VINARÒS,  contra el FUTUR09 DE VINARÒS.