martes, 2 de febrero de 2010

Resumen equipo Benjamín, Jornada 13

Càlig C.F. 10 - 1 Vinaròs "C"

El Càlig C.F. Benjamí jugava al Camp Ferreres – Arayo de Càlig davant del Vinaròs “C” que ocupava la sèptima plaça de la lliga en 14 punts. Per part del Càlig jugaren: Oriol Corcoles, Agustín Ribera, Marc Mínguez, Blai Robles, David Sorlí, Daniel Gil, Gerard Cuartero, Gerard Martínez, Aaron Fernández, Jeison Bayod, Germán Vizcarro i Diego Calduch. El partit començà amb dubtes degut al mal partit jugat a Peñíscola i estaven nerviosos fins i tot els pares. Tant era aquest nerviosisme que als 5 minuts l’equip visitant s’avançava al marcador. El Càlig es va tindre que veure en una situació complicada per a posar-se les piles i anar a per el partit. Als 11 minuts el Càlig aconseguia pegar-li la volta al marcador amb gols de Diego i Dani. A la mitja part el resultat era de 5-1 amb gols de Gerard Cuartero, i un altre de Dani i Diego. A la segona meitat el Càlig va eixir amb el mateix domini del baló que feia que cada vegada el baló estigués més temps al àrea visitant. El Vinaròs només arribà a la porteria d’Oriol en dues ocasions i el Càlig s’aprofità per a fer 5 gols més, de Gerard Cuartero, Gerard Martínez(2) i un altre de Diego i Dani. En aquesta jornada cal destacar l’actuació de diversos jugadors, entre ells: Diego Calduch, Oriol Corcoles, David Sorlí, Dani Gil i Agustín Ribera.

La semana que ve viatgem a Forcall per a jugar front al Renomar Els Ports “B”.