miércoles, 17 de febrero de 2010

Resumen equipo Benjamçin, Jornada 15

FUTUR DE VINARÒS “B” 3 – 11 CÀLIG C.F.

El Benjamí del Calig C.F. es va desplaçar el dimarts 16 a Vinaròs per disputar el partit aplaçat del cap de setmana anterior degut als Carnavals. El partit es jugava a les 20:30 de la nit, un horari molt estrany per als xiquets. Per part del Càlig jugavem: Oriol Corcoles, Aleix Lacruz, Guillermo Carvajal, David Sorlí, Marc Mínguez, Gerard Cuartero, Daniel Gil, Aaron Fernández, Diego Calduch, Gerard Martínez, Òscar Anglés i Jeison Bayod. El Futur es situava com a últim classificat i el Càlig si aconseguia la victòria podia col•locar-se segon a la classificació. El partit comença amb domini del Càlig que es posà 0-2 amb gols de Dani i Gerard Cuartero. En este moment, el Càlig es relaxa durant 15 minuts i permet que el Futur li empate el partit. 2-2. Quedaven encara 5 minuts per a acabar la primera meitat, quan en un servei de còrner sacat per Gerard Cuartero, la defensa del Futur es marca en pròpia. Al final de la primera meitat, el Càlig ja guanyava per 2-5 amb gols de Óscar i Aaron. La segona meitat el Càlig conseguí dominar quasi tot el temps fent algun gol més i jugant bastant millor que la primera meitat. Els gols foren de Dani(2), de Gerard Cuartero, de Gerard Martínez(2) i Diego. Al final, el Càlig aconseguí la victòria que el situa segon a 8 punts del primer classificat, el Borriol. Destacar la presència de molts pares, ja que era entre setmana, i el joc realitzat per tot el equip. Aprofito per a felicitar a tot els jugadors per la gran primera volta realitzada.

Ara ens toca jugar el diumenge dia 21, contra el Villafamés C.F. a les 9:30 del matí, el primer partit de la segona volta.