miércoles, 28 de abril de 2010

Resumen Partido Infantil día 25/04/2010

CÀLIG  2 - 2 GRAO DE CASTELLÓ

Aquest partit vam preparar-lo, també saviem que el podiem guanyar i tots anavem en la intenció de guanyà. El partit va començar dubitatiu, és a dir, sense saber qui dominaria el partit. Al cap d'uns minuts, ens vam donar conte que el partit el dominariem més natros que ells, i així, fins que va arribar el 1er gol del Càlig, obra de Hernán que amb un pase al hueco li va fer una especie de vaselina al porter i va emviar el baló dins de la porteria. Així es va arribar a la fi dels 1ers 35 minuts del partit, 1-0. Al començament de la 2na part, vam sortir despitats i el jugador nº8, ens va fer el primer gol, i a la següent jugada, ens va caure el 2on. Teniem que remontar el partit per a guanyar-lo i casi ho fem, amb 1 tir ras de falta vam aconseguir el gol de l'empat...2-2, obra de Carlos. Cap al final del partit, després de varies ocasions per als 2 equips, el jugador local Hernán va tindre 2 xuts a porta, que desafortunadament, 1 va anar fora i l'altre 1 defensa va traure el baló sobre línea de gol. Final del partit, 2-2, dos punts que s'han escapat. Ara, a pensar en el pròxim partit que juguem a Torreblanca.

Crònica feta per Hernàn Batiste (jugador del Infantil del Càlig C.F.)