domingo, 18 de abril de 2010

Resumen Benjamín jornada 22

ATZANETA  3 - 6 CÀLIG C.F.

El Càlig C.F. benjamí va viatjar el diumenge dia 18 d’abril fins a Atzaneta de Castelló per disputar el partit de la jornada 22. Per part del Càlig vam jugar: Oriol Corcoles, Aleix Lacruz, Blai Robles, Marc Mínguez, Gerard Cuartero, Daniel Gil, Diego Calduch, Jeison Bayod, Aaron Fernández i Òscar Anglés. El partit no es presentava fàcil degut als resultats que el Atzaneta havia tret en el seu camp. El Càlig començà en problemes, quan el Atzaneta en una falta directa posava el 1-0. Als 15 minuts, un rebot li va a Òscar, que de fora del àrea enganxa molt bé el baló fent el empat. Amb aquest gol el Càlig s’animà i va aconseguir posar-se per davant amb una espectacular jugada per banda de Aaron, que la culmina fent-li una vaselina al porter i posant al Càlig per davant. Abans de la mitja part, Gerard de fora del àrea posava el 1-3. Començava la segona part de manera brillant, ja que Jeison xutà molt fort el baló quasi de mig del camp i el baló va entrar per tota l’esquadra de la porteria. 1-4. En aquest moment el Càlig dominava però en una contra el Atzaneta posava el 2-4. Però després de tres grans gols, el porter Aleix va anar a sacar de porteria i li pegà tan bé al baló que, el baló entrà en la porteria rival fent el 2-5 !!! Després d’aquest gol, fou el Atzaneta el que va posar el resultat més ajustat. 3-5 a falta de 5 minuts, però Dani en una bona jugada individual marcà el 3-6 definitiu. Cal destacar el bon futbol que vam poder veure i l’actuació del porter Aleix Lacruz, amb un gol que es veu molt poques vegades.

Crònica feta per Alejandro Marzá, entrenador de del Benajmí.