sábado, 17 de abril de 2010

Resumen Equipo Infantil Peñíscola - Calig

PEÑISCOLA 5-0 CÀLIG

Este partit era complicat sabent que l'equip del Peñiscola anava 1er a la classificació i seguint sent primers després del partit. Va ser un partit amb poques ocasions per al Càlig CF i bastantes més ocasions per al Peñiscola. Es va arribar a la fi dels primers 35 minuts amb el resultat de 2-0 per al Peñiscola. A la segona part del partit vam sortir amb l'idea de marcar un gol i ficar nerviós al Peñiscola, tenint domini del balón, amb les poques ocasions que vam tindre, hasta que va caure el 3er, el 4rt i el 5é gol per part del Peñiscola. A la penúltima jugada del partit una jugada de Carlos i Hernán, Carlos pase al hueco i Hernán deixant al defensa detrás, Hernán pica la pilota per dalt del porter i, quan la pilota estava entrant a la portería, l'àrbit del partit, increiblement, l'àrbit pita un fora de joc inecsistent. Però ara a pensar en el partit que juguem a casa contra el Grao de Castelló que, amb un partit molt treballat, allí, al seu camp que si no recordo es dia - Chencho "B" - vam guanyar-los 2-3 amb gols de Christian, Hernán i Guillem. Bueno vos espero a tots els aficionats del fútbol i a les persones de Càlig que vinguen a fer d'afició, que ho necessitem, el domenge 25 a les 10:30 h. al Camp Municipal Ferreres-Arayo.

Crònica feta per Hernán Batiste, jugador de Infantil del Càlig C.F.