jueves, 15 de abril de 2010

Resumen Infantiles jornada 10/04/2010

SAN PEDRO "B"  5 - 1 CÀLIG C.F.

Aquest partit va ser horrendo...ademes de perdre el partit no vam jugar i tocar el balón com a altres partits, no corriem, etc...el resultat laguantavem, laguantavem, ....arribant a la fi dels primers 35 minuts, vam arribar al descans 0-0 finalitzan la 1ª part amb 1 intent de vaselina de Hernán davant del porter. A la segona part vam surtir un poquet enchufats, però res, als 5 minuts ja seguiem al mateix ritme que a la 1ª part. Fins que va caure el 1-0 i així hasta 4-0.Més tard, d'una jugada d'on ja no es podia ni traure petroli vam traure una goteta una paret entre Hernán i Carlos a l'extrem de l'àrea gran i Carlos al entrar dins l'àrea tenia dos opcions: 1-pasarla i fer asistencia de gol o 2- fer un chut sec en l'enpeine pasant la pilota per dalt del porter.Als ultims minuts va caure el 5-1 final.

Crònica feta per Hernán Batiste, jugador del Càlig C.F.