domingo, 24 de enero de 2010

Resumen equipo Benjamín, Jornada 12

A.C.D. PEÑÍSCOLA 1 - 3 CÀLIG C.F.
El Càlig C.F. Benjamí es desplaçava a Peñíscola per a disputar el encontre corresponent a la 12º jornada del campionat de lliga. El Càlig C.F. anava per damunt del Peñíscola a la classificació, en concret a 12 punts. Per part del Càlig jugaven: Oriol Corcoles, Aleix Lacruz, Blai Robles, Marc Mínguez, David Sorlí, Óscar Anglés, Gerard Cuartero, Daniel Gil, Jeison Bayod, Aaron Fernández, Diego Calduch i Gerard Martínez. El partit no es presentava massa difícil per al Càlig després de fer el bon partit de la setmana passada, encara que va costar més de l’esperat. El Càlig començà bé i als 30 segons ja s’havia avançat amb un xut de Dani de fora del àrea. El Peñíscola manava amb un joc prou ofensiu i ho demostrà als 10 minuts empatant el partit. A falta de 3 minuts per al descans, el Càlig va poder avançar-se en dues vegades al marcador gràcies a un altre gol de Dani i un d’Aaron. La segona meitat fou tota del Peñíscola encara que no van poder fer-li cap gol al Càlig C.F. L’equip visitant només feia que seguir darrere del baló sens arribar a l’altra porteria. Al final, 1-3 i gràcies. Cal destacar el resultat, per el que va ser el partit, i la actuació d’Oriol a la segona meitat.