jueves, 21 de enero de 2010

Domingo 24 Enero 2010, Apúntate a la comida !!!!!




22 comentarios:

guillem dijo...

OLA SOC UN JUGADOR DEL INFANTIL, I JO CREC K SI KUAN JUGEM TINGEREM LA MATEIXA AFICIO K HI HA KUAN JUGA EL PRIMER EKIP ENS MOTIVARIEM MÉS!!!

AIXINS K AFICIONAT VINE A VORE AL INFANTIL!!

I ANIMA A LA GENT PA K VINGA AUNK NOMES SIGA UN PARTIT

Anónimo dijo...

iee... weno pareix que poc a poc estem fent el k marcel vol pero ens falta correr, fer parets... pareix que despres del calig 6-3 Ol. de castelló el tren ja arranca espero k la volta de la lliga ens surtiga millor
¡¡¡ANIM!!!

David... dijo...

OLA soc david i jugo al calig infantil
ahui podiem aber passat al drac si el guanyavem pero ¡¡¡Quin arbit!!! 1 gol dells no era
lo de la pagina a sigut bona idea

GUILLEM ANTOLÍ dijo...

Crec k el equip no va jugar tan be com el dia del olimpic,xo crec k poc a poc nirem agarran forma física,toc d balo,...etc.

en kuan al partit d ahir:

el ekip va star ben plantat damunt el camp xo en dos jugades k mos vam despistar mos van marcar els gols, en una d elles el balo va eixir un metre de la raya de porta.

Crec k el treball d Marcel i Manu esta comensan a dona fruts.

pero no trobo una cosa be
...

crec en estes categories tenen k juga tots el jugadors i no fer alsar-nos a les 6:30 pa no juga pos aixo...AMI ME VA SENTA REALMENT MOLT MALAMENT.

I ademes no mos jugabem res aixins k fer canvis encara li agera donat mes oxigen al partit i al ekip

xo bueno...

ADEUUU!!!

Anónimo dijo...

Jo crec k guillem te rao pero es el k ai. ahir li va pasar a ell i quan sevol dia li pasara a un altre

Anónimo dijo...

Amunt Calig som els millors de tota la comarca...
CALIG!!!

Anónimo dijo...

estic d'acord ham les critiques del juadors del infantil. hem pareix injust que persones que han anat a entrenar totes les semanes no jugon i que a mes jugon persones que no habien anat a entrenar fa tres mesos i que vaiguen un dia a entrenar i que despues jugonn tot el partit.

Despues tampoc acabo destar content amb els canvis que realiza el entrenador.

pero bueno xabals vosaltres anim i a per totes.
i ya de un cop a vore mos doneu alegries.

Anónimo dijo...

A VORE SI DE UN COP BE AL CAMP LA GENT A VORE ELS PARTITS I A ANIMAR.
QUE SEGUR QUE ELLS TRAURIEN MILLORS RESULTATS .

A VORE ESTE DIUMENGE A LES 11:00 DIA 31-01-2010 BE LA GENT I ANIMEM AL INFANTIL. QUE POC A POC SU MEREIXEN MES. VA TOT EL POBLE ESTE DIUMENGE AL CAMP DE FUTBOL A ANIMAR AL INFANTIL.


RECORDEU ESTE DIUMENGE DIA 31-01-2010 AL CAMP DE FUTBOL. A ANIMAR EL INAFANTIL


VISCA EL CALIG.C.F.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

David... dijo...

ES veritat sempre van tots els aficionats del calig a vore el primer equip.Nosaltres necessitem un poc d'afició...........

Càlig Club de Fútbol dijo...

Teniu rao, la gent fa molta força per poder guanyar partits, a vore si conseguim que desde ara fins el final de temporada portem molta més gent a vore tot el futbol base!!!
i paciència que al final de la temporada voreu que tots haureu jugat un munt de minuts. ânims i enorabona a TOT el equip infantil

Anónimo dijo...

Es veritat lo ke diu guillem ke ens alsem pronte i sols juguem un par de minuts

sergio dijo...

Avore si ve la gent a vore els partits del dumenge ke els altres ekips tambe necessiten la aficio no sols el primer eguip

Anónimo dijo...

a vore si marcel els entrenos no es fa cada dia a una ora ke ja estem varts ke cada dia el entreno siga a una hora, x ke al final casa de endecordate a kina hora es.

adew,, i a vore si guañem mes ke al final o conegirem ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ANIM KE PODEM!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

soc de l'infantil.tenim de disar de pensar amb coses de la ora als entrenos i tot aixo....
Jo air dimarts no vaig anar a l'entreno pero em van dir k Manu s'en va anar enfadat de l'entreno per k els jugadors no corrien i no nombro a ningu en especial pero ens tenim k esforçar al maxim per a k Manu estiga content de nosatros....

Anónimo dijo...

a vore si de un cop va la gent a vore el infantil. no només de cálig sino de tota a la comarca a vore les futures promeses.

Anónimo dijo...

els ke no podem seguir a manu no tenim le culpa si core molt depresa.Se pensa ke som llamps.Pero jo compreng ke manu se enfado per ke ell s'esforça per vindre pero ke no vaiga tan rapit.
Ke el ficic o nececitem tots perro mes mata.


ADEWWWWWWWW.....

"MANO NO COREGES TANT KE NO SOMP GALGOS"

Anónimo dijo...

yo crec que mos tindriem que disculpa perque manu te molta rao i marcel tambe. I tambe mos tindriem que disculpa de les critiques de internet tambe. perque ell intenta lo maxim i lo que ell troba millor per al equipo i no u fa per a fermos mal,igual que manu u fa per a que agafem forma fisica no per res mes i per a que podem guañar partits.

bueno a seguir i a guañar molts partits.


visca el calig.c.f.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimo dijo...

Ens tenim de concentrar en el partit del diumenge contra el FUTUR CASTELLO k va el 1 Hi ha k intentar guanyar i passar al DRAC DE CASTELLO i a L'OROPESA k van enpatats amb punts amb nosaltres. I avore si ens marquen menys gols k som el segon o tercer ekip mes golejat.....

Anim.....CALIG!!!

Càlig Club de Fútbol dijo...

Està molt bé, que penseu que Manu i Marcel volen el millor per a vosaltres, però el que crec jo que haurieu de pensar es que ho fan per que vatros disfruteu jugant a fútbol i això es consegueix estant bé fisicament. Ja sé que al principi costa i que hi ha gent que li pot costar una miqueta més que a uns altres, però ningú vos diu que correu com el primer, simplement que vos esforceu. En quan als comentaris del blog, està be que deixeu les vostres opinions, però SEMPRE sense faltar al respecte a NINGÚ. I ara a pensar amb el important partit del diumenge, que tenim que guanyar!! Alexis

Anónimo dijo...

Alexis te raó perque tant la directiva, com els entrenadors, preparadors físics.....volen fer lo millor per a nosaltres i que guanyem més pertits, ara a concentramos en el diumenge. Que xabals no es impossible i podem guañar als primers.A lemnys luchar hasta el final.. va infantil que este diumenge tenim que donar la cara ante el futur !!!!!!!!!!!!!!

ANIM INFANTIL I VISCA CALIG.C.F.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

AFICIONATS DEL CALIG.C.F. ESTE DIUMENGE A VORE EL FUTBOL BASE DE CALIG. A VORE LES FUTURES PROMESES DEL CALIG. I VORE SI EL INFANTIL ES CAPAÇ DE DONAR LA CARA CONTRA EL LIDER EL FUTUR.AVORE SI VENEN LOS DELS BOMBOS TROMPETES.... A VORE SI ES CAPAÇ ELS TRES PUNTS QUE SURTIRIEN A GLORIA!!!!!!!!!!!!


AFICONATS ESTE DIUMENGE A LES 11:00 EN EL CAMPO FERRERES ARAYO A VORE EL FUTBOL BASE I SOBRETOT EL INFANTIL. QUE AVORE SI TRAEM ELS TRES PUNTS.


ESTE DIUMENGE A LES 11:00 EN EL CAMPO FERRERES-ARAYO.


VISCA EL CALIG.C.F.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

aixo, bombos trompetes... mentres vinguen a animar....Va k sera un partit prou complicat i necesitem a una aficio k te de ajudar i animar

ANIM CALUG!!!

Publicar un comentario