domingo, 17 de enero de 2010

Resumen equipo Benjamín, Jornada 11

CÀLIG C.F. 5 - 1 A.C.D. Benicense

Després de encarrilar dues derrotes consecutives i després del descans pel Nadal, el benjamí del Càlig jugava al Camp Ferreres - Arayo davant d’un A.C.D. Benicense que portava 16 punts, els mateixos que el nostre equip. El partit es presentava difícil pels dubtes que havia creat el equip després de perdre dos partits seguits. Per part del Càlig jugaven: Oriol Corcoles, Aleix Lacruz, Marc Mínguez, Blai Robles, Gerard Cuartero, Guillermo Carvajal, Daniel Gil, Aaron Fernández, Jeison Bayod, Diego Calduch, Gerard Martínez i Òscar Anglés. El partit començà amb un clar domini per part del Càlig i al minut 10 s’avançava al marcador amb un gol de Gerard Cuartero. L’equip local va continuar jugant molt bé amb quasi tota la possessió de baló i amb continues arribades a l’àrea rival. El Benicense només amenaçava amb contra cops. A falta de 5 minuts per a finalitzar la primera meitat, era Gerard Martínez qui posava el marcador 2-0 favorable al Càlig. La segona part fou més del mateix, amb un gran joc del nostre equip, i va encarrilar el partit als 20 segons de la segona, amb un magnífic xut de Diego. El Benicense va aconseguir el 3-1 amb un contra colp, però el Càlig va saber contrarestar aquest gol amb dos gols seguits, que posaren el 5-1 definitiu. Aquests gols foren de Diego i Jeison. Cal destacar la gran actuació de Marc Mínguez, Blai Robes i Daniel Gil. Possiblement es jugà el millor partit com a locals.