domingo, 15 de noviembre de 2009

Resumen 5ª Jornada Futbol Base

- Infantils (12 i 13 anys), han perdut 9 a 2

C.D Unión de Castellón "A" 9 - Càlig C.F. 2
Partit disputat el dissabte dia 14 a les 11:30 al camp Gaeta Huget de Castelló. Per part del Càlig han jugat: Adrian, Miguel, Jordi, David, Marcos, Pedro, Eloy, Guillem, Hernán, Christian, Carlos, Luis i Fabregat.
El rival d'avui era el primer classificat, no havia perdut cap partit i portava 41 gols a favor. La primera part ha estat molt igualada, s'ha adelantat el Castelló i als 5 minuts el Càlig ja havia empatat, a falta de 5 minuts per acabar la primera part amb una badada general han aconseguit els 2 gols més, fent que arriberem amb el resultat de 3 a 1. A la segona part l'esforç realitzat durant la primera part ha passat factura, i si a tot això sumem que només havien 2 canvis (hi havien 5 baixes per malaltia) el Castelló ha segut superió i faltan 15 minuts a marcat els gols que faltaven per arribar al 9 a 2 definitiu. Destacar l'esforç i l'entrega de tot l'equip ja que avui no era un partit gens fàcil i la imatge de la primera part ha segut molt i molt bona. Ànim!!

El pròxim partit serà el dissabte 21/11 a les 16:00 hores al camp del Càlig.