domingo, 29 de noviembre de 2009

Resumen 7 Jornada Benjamines

CÀLIG C.F. 8 – ATZANETA DE CASTELLÓ C.F. 3

El partit es va jugar el diumenge dia 29 de novembre al Camp Ferreres – Arayo de Càlig. Amb el Càlig C.F. jugavem: Oriol Corcoles, Aleix Lacruz, David Sorlí, Blai Robles, Agustín Ribera, Marc Mínguez, Guillermo Carvajal, Gerard Cuartero, Diego Calduch, Gerard Martínez, Germán Vizcarro y Christian Cifre. El partit va començar amb un clar domini del Càlig que als 6 minuts ja heu mostrava al marcador amb un 3-0 a favor. Van marcar, Christian després de un rebot de fora del àrea, Gerard al culminar una bona jugada i Marc amb un xut llunyà. El Càlig va anant baixant el ritme, cosa que va fer que l’Atzaneta s’apropara al marcador. 3-1. Quan faltaven 5 minuts per a la finalització de la mitja part, el Càlig va aconseguir marcar un gol per mitjà de Diego i ràpidament l’Atzaneta va contestar amb un altre gol. A un minut per al descans, Gerard Martínez va posar el 5-2. La segona part fou més d’anada i tornada amb ocasions per als dos equips. El Càlig es va ordenar defensiva i ofensivament i va aconseguir ampliar l’avantatge amb gols de Gerard Cuartero per segona vegada, Diego al culminar un mà a mà i Marc amb una gran jugada individual. L’Atzaneta va aconseguir fer un gol més. El partit finalitza amb un 8-3 que pogueren ser més amb un Benjamí del Càlig que ja pensa en el partit del Borriol del dia 12 de desembre, després de la parada futbolística de la setmana pròxima. Cal destacar tot el treball de l’equip calijó i a Antoni Escrig Traver, de l’Atzaneta, per els tres gols.

Esta setmana que ve es descansa i si es possible buscarem un partit amistòs.