lunes, 9 de noviembre de 2009

Resumen 4ª Jornada Futbol Base

- Benjamines (8 y 9 años), ganaron 5 a 0 al Benicàssim "B"

El partit fou el primer del matí futbolístic al Camp Municipal de Càlig (9:30). El Càlig C.F. estava descansat degut a que en la jornada anterior l’equip va descansar. Per part del Càlig van jugar: Aleix Lacruz, Marc Mínguez, Blai Robles, Gerard Cuartero, Daniel Gil, Christian Cifre i Diego Calduch, Germán Vizcarro, Agustín Ribera, Oscar Piñana, Aaron Fernández y Jeison Bayod. El partit va començar molt disputat per els dos equips. El Càlig tenia més ocasions però el Benicàssim avisava del seu perill amb diversos contracolps. Al minut 13 el Càlig va conseguir adelantar-se en el resultat per mitjà de Diego. Abans de la mitja part el Càlig s’imposava per 3 gols a 0 al Benicàssim amb gols de Gerard i Germán. Els equips comencen la segona part sense intensitat i amb un joc molt lent degut al fort vent que comença a fer. El partit es tornava boig pero la gran intervenció de la defensa del Càlig va permetre que la porteria acabés a 0. El Càlig fou qui tenia les ocasions més clares. Al final, 5-0, que pogueren ser alguns més, amb els gols de Gerard, amb un gran llançament de falta i Diego, en definir davant el porter en un mà a mà. Cal destacar la actuació de tot l’equip. Crònica feta per Alejandro Marzà