domingo, 22 de noviembre de 2009

Resumen 6ª Jornada Futbol Base

CÀLIG C.F. 5 – C.D. CASTELLÓ “D” 5

El partit es va jugar el diumenge a les 9:30, i suposava l’estrena del benjamí del nou nom del Camp Ferreres – Arayo de Càlig. El Càlig jugava amb: Oriol Corcoles, Blai Robles, Marc Mínguez, Gerard Cuartero, Daniel Gil, Diego Calduch, Jeison Bayod, Germán Vizcarro, Óscar Piñana, David Sorlí, Aaron Fernández i Gerard Martínez. El partit es presentava dificil per als dos equips. Eren el primer i el tercer classificats. El partit comença amb un Càlig ben posicionat i un Castelló que volia fer-se l’amo del partit. Així fou quan als 8 minuts s’imposava per 0-1. El Càlig reaccionà amb el 1-1, per mitjà de Dani, que enganxa un baló en l’aire i l’envia al fons de la porteria. El Castelló tornava a colpejar amb un contra cop i s’imposava 1-2. A partir d’aquest moment el Càlig es fa cap avant i comença a tindre ocasions. El Càlig té les ocasions i el baló. En eixe moment, Dani posa el 2-2 amb una jugada individual, i a l’últim minut de la primera part, Diego aconsegueix posar al Càlig per davant. La segona part comença amb una sèrie d’ocasions per part dels dos equips. Però una jugada de Gerard Martínez permet posar-se al Càlig en 2 gols d’avantatge, 4-2. Ràpidament el Castelló en un altre contra cop, retalla distàncies amb un gran gol. 4-3. El partit estava molt igualat quan Gerard Cuartero enganxa un baló fora del àrea i fa un gran gol per posar-se 5-3. Quedaven 10 minuts i el Càlig pareixia que tenia el partit guanyat. Però en el minut 15 i en el 18, errors de la defensa del Càlig permeten al Castelló empatar el partit. Els últims minuts foren de bogeria i ningú pogué marcar el gol guanyador. El Càlig va aportar les ocasions i el Castelló l’efectivitat en un partit molt intens i molt bonic per als espectadors. Al final, 5-5 que fa justícia del que es va veure al Camp Ferreres – Arayo de Càlig.