lunes, 29 de marzo de 2010

Resumen Benjamines, 27/03/2010, jornada 19

CÀLIG C.F. 9 - 2 BENICARLÓ "B"

L’equip benjamí del Càlig va rebre aquest cap de setmana al Benicarló B.F. “B”, un partit que es va jugar el dissabte a les 9.30 del matí. Per part del Càlig jugavem: Aleix Lacruz, Blai Robles, Guillermo Carvajal, Agustín Ribera, David Sorlí, Gerard Cuartero, Daniel Gil, Jeison Bayod, Germán Vizcarro, Òscar Anglés, Diego Calduch i Cristian Cifre. El partit començà bé per al Càlig C.F., que s’avançava als 5 minuts amb un gol de Diego. El Benicarló no es va rendir, i va aconseguir empatar el partit en una seguida d’errades del conjunt calijó. Però, en dos minuts, el Benicarló aconseguí un altre gol que el col·locava per davant en el marcador.  Fou en eixe moment quan el Càlig es va posar les piles i va anar a per el partit. Els jugadors es van passar molt bé la pilota entre ells i els moviments eren bons. A la mitja part, el Càlig guanyava 4-2. Amb gols de Diego, que posà l’empat amb un xut per dalt del porter, un golàs de Cristian, que mentre tots creiem que anava a centrar, xutà sorprenent al porter i el baló entrà perfectament a la porteria, i el 4-2, un altre bon gol, obra de Gerard, en un servei de falta directa que posà a l’escaire. A la segona meitat, tornàrem a veure el Càlig dels últims partits, clar dominador i amb bones ocasions. Als 20 segons Blai posà el 5-2,  després Dani al rematar un còrner , Germán al acabar un contra cop, i Gerard i Òscar tancaren el marcador en dos gols més al agafar el rebuig de xuts de Dani i Germán. El resultat final fou de 9-2, que mostra la diferència que es va veure al camp. Cal destacar la gran actuació de Blai Robles i Diego Calduch.

La setmana que ve el Càlig C.F. Publicar entradaes desplaçarà a Sant Rafael del Riu per participar en un campionat d’equips del Nord de la província i del sud de Catalunya.

Crònica realitzada per Alejandro Marzà (Mister)