domingo, 20 de febrero de 2011

Resultado Jornada 20, 20/02/2011

CÀLIG C.F. 1 - 2 C.F. OROPESA.

3 comentarios:

iri9 dijo...

solo decir k a pesar d los ultimos resultados aora es cuando tenemos k empujar todos...iwal k emos perdido 3 partidos seguidos podemos ganar 5 seguidos...ni antes cuando eramos terceros eramos buenimos ni ara malisimos..seguro k saldremos de dnd tamos volveremos a demostrar k nosotros somos de ls ekipos a batir..

marinium dijo...

Claro que sí!! ÁNIMO CHICOS!! Pronto se acabará la "mala racha" y volveremos a estar ahi arriva!! No os desanimeis QUE PODEMOS!!! AMUNT CÀLIG!!!!

Càlig CF FEMENÍ dijo...

De part de tot el equip femení del Càlig Club de Fútbol. Volem donar-vos molta força i molts d'ànims, tant als jugadors com a la directiva per a seguir endavant, sense baixar el cap i amb ganes de conseguir els objectius. Conteu amb el nostre recolzament i el de tota la afició!! Penseu que pronte vindran temps millors!!! Com diuen, después de la tempesta viene la calma...!!!

Com diria el nostre benvolgut entrenador: "Disfruteu del fútbol, jugueu per disfrutar, i si se guanye molt millor!!!! Con que ara a DISFRUTAR dels següents partits (començan per el del dimecres)!!!! AMUNT CÀLIG C.F.!!!

Publicar un comentario