martes, 4 de mayo de 2010

Resumeb equipo Infantil día 02/05/2010

TORREBLANCA 2 - 0 CÀLIG

Este partit ha sigut complicat de guanyar, però tot i això, hem surtit a guanyar-lo. Per part del Càlig va jugar: Adrián, David Alberich, Eloy, Carlos, Miguel, Jordi, Sergio, Pedro, David Fabregat, Christian i Hernán. De suplents estaven Ángel i Guillem. La 1a part va ser molt oberta...ocasions per als dos equips, però més per al Torreblanca. Així es va arribar al final dels primers 35 minuts de amb el resultat de 0-0. Al principi de la segona part vam sortir amb les ganes de marcar un gol, però va ser al revés. El Torreblanca es va adelantar, 1-0, uns minuts després, un jugador va fer un cotrol amb la mà, que làrbit no va pitar i va fer el segon gol per al Torreblanca, és a dir, 2-0. A la següent jugada, el mateix jugador que va fer el 2on gol va fer el mateix control, amb la mà, i va pitar mans, és a dir, a este àrbit no se li enten res. Cap allà als 10 últims minuts del partit, Hernán va fer un tir impressionant amb l'esquerra i va pegar al pal. Després, a la jugada següent, Carlos també va fer un tir bo i el porter va intentar desviar i al rexas, també va pegar al palo. Aquest partit, no ens a acompanyat la sort, si ens haguera acompanyat, haguerem fet els 2 gols i haguerem guanyat 1 punt fora de casa, que seria molt important.

Crònica feta per Hernàn Batiste (jugador del Càlig C.F.)