jueves, 20 de mayo de 2010

Resumen Benjamines Jornada 26, 15/05/2010

BENICENSE "B" 6 - 6 CALIG C.F.
El Càlig C.F. benjamí es desplaçà el passat dissabte dia 15 fins Benicàssim per disputar el penúltim partit fora de casa, front al Benicense “B”. Per part del Càlig vam jugar: Oriol Corcoles, Gerard Cuartero, David Sorlí, Blai Robles, Marc Mínguez, Agustín Ribera, Daniel Gil, Jeison Bayod, Òscar Anglés, Gerard Martínez i Diego Calduch. El partit començà malament per al Càlig, ja que el Benicense va marcar primer. 1-0. Amb el gol local el Càlig es va posar les piles i va aconseguir empatar el partit. En aquest moment, el Càlig va relaxar-se durant 15 minuts, i va permetre que el Benicense s’imposés amb 3-1. El Càlig amb uns 5 minuts brillants abans de la mitja part, aconseguí fer 3 gols i imposar-se en el marcador, amb gols de Dani amb un xut llunyà, Gerard Cuartero de falta directa i Diego Calduch en culminar una bona jugada en equip. A la segona meitat el Càlig va estar en el terreny del Benicense en quasi tot el temps, i el Benicense jugava amb contracops que culminava a la perfecció. Al principi empataren el partit, 4-4. El Càlig va saber refer-se i posar-se per davant amb un gol de Marc, però poc durà l’alegria, ja que el Benicense va saber trobar espais i poder fer el 5-5. A falta d’un minut per a la finalització del partit, un gol de Diego va avançar al Càlig a falta de segons per a la finalització. Esclatà la bogeria en la banqueta del Càlig. Però, una altra vegada, una desafortunada jugada a l’àrea del Càlig va permetre empatar el partit a l’equip local. L’empat a 6 mostrà la bogeria que es va viure al camp Torre San Vicente de Benicàssim. Cal destacar, l’actuació en equip de Diego Calduch.

Crònica feta per Alejandro Marzà (entrenador del Benjamí)