sábado, 13 de marzo de 2010

Crónica equipo Infantil dia 13/03/2010

CRÒNICA DEL PARTIT "CÀLIG 4 -2 OROPESA"

El partit que es va disputar entre el Càlig C.F. i el Oropesa el día 14 de Març d'aquest, va ser un partit dominat pel Càlig. El partit el vam enfrentar i preparar molt bé, vam jugar com sabem, fent parets, tocant el baló, corrent, etc... El nostre entrenador Marcel ens va advertir abans de començar el partit que intentarem evitar tot el que se puga fer faltes davant de la frontal de l'àrea i en un moment determinat del partit pel minut 5 o 10 vam fer una falta sobre la frontal de l'àrea i per desgracia, gol. Bueno, natros vam reaccionar pronte amb 2 gols de Hernán. A la segona part vam surtir enxufats al partit i ens vam ficar 4-1 amb els gols de Christian i Carlos. Per part nostra el partit va ser limpio, excepte alguna patadeta, però per part del Oropesa entre patades, faltes i tarjetes...bufff! Tots acalentats Hernán, Christian, etc.. Per allà al minut 65 dels 70 que es juguen a la categoría Infantil , el Oropsa va marcar el definitiu 4-2 amb un segon gol de falta directa del capità en què el nostre porter Adrián no va oder fer res per aturar-la. Resumint, lo més important: joc de l'equip, els 3 punts, actitut i..a poc a poc, aconseguint més afició.