Partidos de los equipos del Càlig C.F. para esta semana (1 y 2 de Mayo)

Equipo Prebenjamín: Este fin de semana Descansa,
Equipo Benjamín:      Juegan el Domingo día 2 a las 11:00 horas en Cabanes.
Equipo Infantil:          Juegan el Sábado día 1 a las 10:30 en Torreblanca.
Primer Equipo:          Juegan el Domingo día 2 a las 17:00 horas en Castellón, contra el San Lorenzo.
Como novedad esta semana debuta en partido amistoso el equipo Mini PreBenajamín, niños de 4 y 5 años, el Domingo día 2 a las 10:30 horas en el campo del Vinaròs.

Domingo 2 deMayo, más fútbol Preferente en Càlig

miércoles, 28 de abril de 2010

Resumen Partido Infantil día 25/04/2010

CÀLIG  2 - 2 GRAO DE CASTELLÓ

Aquest partit vam preparar-lo, també saviem que el podiem guanyar i tots anavem en la intenció de guanyà. El partit va començar dubitatiu, és a dir, sense saber qui dominaria el partit. Al cap d'uns minuts, ens vam donar conte que el partit el dominariem més natros que ells, i així, fins que va arribar el 1er gol del Càlig, obra de Hernán que amb un pase al hueco li va fer una especie de vaselina al porter i va emviar el baló dins de la porteria. Així es va arribar a la fi dels 1ers 35 minuts del partit, 1-0. Al començament de la 2na part, vam sortir despitats i el jugador nº8, ens va fer el primer gol, i a la següent jugada, ens va caure el 2on. Teniem que remontar el partit per a guanyar-lo i casi ho fem, amb 1 tir ras de falta vam aconseguir el gol de l'empat...2-2, obra de Carlos. Cap al final del partit, després de varies ocasions per als 2 equips, el jugador local Hernán va tindre 2 xuts a porta, que desafortunadament, 1 va anar fora i l'altre 1 defensa va traure el baló sobre línea de gol. Final del partit, 2-2, dos punts que s'han escapat. Ara, a pensar en el pròxim partit que juguem a Torreblanca.

Crònica feta per Hernàn Batiste (jugador del Infantil del Càlig C.F.)

Resumen partido Primer Equipo, 25/04/2010

CÀLIG CF. 0 - 0 CATI C.F.

Partido de "Champions" el disputado el pasado domingo en el campo Ferreres-Arayo de Càlig. Estaba en juego la tercera plaza y eso se notó en el partido. Marcado por numerosas imprecisiones motivadas por la gran disputa que hubo en el centro del campo. Las ocasiones fueron para los dos equipos pero ninguno supo rematarlas, unas veces por la buena intervención de los porteros y otras por el desacierto de los jugadores. En fin, reparto de puntos que no deja satisfecho a nadie, pero que en definitiva es el resultado más justo, ya que nadie hizo méritos para llevarse los 3 puntos.
Destacar la gran afluencia de público que hizo de este bonito derbi un partido de "Champios".

Próximo partido el domingo 2 de Mayo en Castellón contra el San Lorenzo.

TORREBLANCA 2 - 3 CÀLIG C.F.
Partido de infarto el disputado el pasado domingo en el campo del Torreblanca. Partido que se presumía difícil y así fue, pero visto lo visto lo complicamos nosotros más de la cuenta. Empezaba todo muy bien, al minuto 6 de la primera parte Iri definía a la perfección una milimétrica asistencia de Alberto Gumbau. Antes de la media parte llegaba el empate del Torreblanca en un despiste colectivo. Con este resultado se llegaba a la media parte. A los 2 minutos de empezar la segunda parte se repetía el mismo escenario, pase magistral de Gumbau que Iri volvía a culminar perfectamente. El Càlig, concretamente Juanín tuvo la opurtunidad de sentenciar con un penalti pero una vez más, y ya van 6, se falló. Cuando todo hacía pensar que el partido iba a terminar con este resultado, llegaba el empate del Torreblanca. Jarro de agua fria para el equipo visitante, pero sin rendirse se volcó sobre la portería local, llegando el definitivo 2 a 3, obra de Juanín que definió con más suspense de lo esperado una jugada personal.

Próximo partido el domingo 25/04 contra el Catí (3º clasificado) a las 17:30 horas

domingo, 18 de abril de 2010

Resultados y Clasificación Primer Equipo 18/04/2010

Resumen Benjamín jornada 22

ATZANETA  3 - 6 CÀLIG C.F.

El Càlig C.F. benjamí va viatjar el diumenge dia 18 d’abril fins a Atzaneta de Castelló per disputar el partit de la jornada 22. Per part del Càlig vam jugar: Oriol Corcoles, Aleix Lacruz, Blai Robles, Marc Mínguez, Gerard Cuartero, Daniel Gil, Diego Calduch, Jeison Bayod, Aaron Fernández i Òscar Anglés. El partit no es presentava fàcil degut als resultats que el Atzaneta havia tret en el seu camp. El Càlig començà en problemes, quan el Atzaneta en una falta directa posava el 1-0. Als 15 minuts, un rebot li va a Òscar, que de fora del àrea enganxa molt bé el baló fent el empat. Amb aquest gol el Càlig s’animà i va aconseguir posar-se per davant amb una espectacular jugada per banda de Aaron, que la culmina fent-li una vaselina al porter i posant al Càlig per davant. Abans de la mitja part, Gerard de fora del àrea posava el 1-3. Començava la segona part de manera brillant, ja que Jeison xutà molt fort el baló quasi de mig del camp i el baló va entrar per tota l’esquadra de la porteria. 1-4. En aquest moment el Càlig dominava però en una contra el Atzaneta posava el 2-4. Però després de tres grans gols, el porter Aleix va anar a sacar de porteria i li pegà tan bé al baló que, el baló entrà en la porteria rival fent el 2-5 !!! Després d’aquest gol, fou el Atzaneta el que va posar el resultat més ajustat. 3-5 a falta de 5 minuts, però Dani en una bona jugada individual marcà el 3-6 definitiu. Cal destacar el bon futbol que vam poder veure i l’actuació del porter Aleix Lacruz, amb un gol que es veu molt poques vegades.

Crònica feta per Alejandro Marzá, entrenador de del Benajmí.

sábado, 17 de abril de 2010

Resumen Equipo Infantil Peñíscola - Calig

PEÑISCOLA 5-0 CÀLIG

Este partit era complicat sabent que l'equip del Peñiscola anava 1er a la classificació i seguint sent primers després del partit. Va ser un partit amb poques ocasions per al Càlig CF i bastantes més ocasions per al Peñiscola. Es va arribar a la fi dels primers 35 minuts amb el resultat de 2-0 per al Peñiscola. A la segona part del partit vam sortir amb l'idea de marcar un gol i ficar nerviós al Peñiscola, tenint domini del balón, amb les poques ocasions que vam tindre, hasta que va caure el 3er, el 4rt i el 5é gol per part del Peñiscola. A la penúltima jugada del partit una jugada de Carlos i Hernán, Carlos pase al hueco i Hernán deixant al defensa detrás, Hernán pica la pilota per dalt del porter i, quan la pilota estava entrant a la portería, l'àrbit del partit, increiblement, l'àrbit pita un fora de joc inecsistent. Però ara a pensar en el partit que juguem a casa contra el Grao de Castelló que, amb un partit molt treballat, allí, al seu camp que si no recordo es dia - Chencho "B" - vam guanyar-los 2-3 amb gols de Christian, Hernán i Guillem. Bueno vos espero a tots els aficionats del fútbol i a les persones de Càlig que vinguen a fer d'afició, que ho necessitem, el domenge 25 a les 10:30 h. al Camp Municipal Ferreres-Arayo.

Crònica feta per Hernán Batiste, jugador de Infantil del Càlig C.F.

jueves, 15 de abril de 2010

Partidos para este fin de semana 17 y 18 de Abril

Sábado día 17/04/2010
 - Equipo INFANTIL, juega en el campo del Peñíscola a las 10:30 horas.

Domingo día 18/04/2010
 - Equipo PREBENJAMÍN, juega en la ciutat deportiva de Vinaròs a las 9:30 horas.
 - Equipo BENJAMÍN,  juega en Atzaneta de Castellón a las 12:00 horas.
 - Primer Equipo, juega en Torreblanca a las 18:00 horas

Novedad:
- Domingo 18/04 a las 17:30 horas, en el campo Ferreres-Arayo de Càlig, jugará el Sant Jordi C.F.(equipo de Preferente) por tener su campo clausurado. Los socios del Càlig C.F. tienen la entrada gratuita para ver este partido.

Resumen Infantiles jornada 10/04/2010

SAN PEDRO "B"  5 - 1 CÀLIG C.F.

Aquest partit va ser horrendo...ademes de perdre el partit no vam jugar i tocar el balón com a altres partits, no corriem, etc...el resultat laguantavem, laguantavem, ....arribant a la fi dels primers 35 minuts, vam arribar al descans 0-0 finalitzan la 1ª part amb 1 intent de vaselina de Hernán davant del porter. A la segona part vam surtir un poquet enchufats, però res, als 5 minuts ja seguiem al mateix ritme que a la 1ª part. Fins que va caure el 1-0 i així hasta 4-0.Més tard, d'una jugada d'on ja no es podia ni traure petroli vam traure una goteta una paret entre Hernán i Carlos a l'extrem de l'àrea gran i Carlos al entrar dins l'àrea tenia dos opcions: 1-pasarla i fer asistencia de gol o 2- fer un chut sec en l'enpeine pasant la pilota per dalt del porter.Als ultims minuts va caure el 5-1 final.

Crònica feta per Hernán Batiste, jugador del Càlig C.F.

lunes, 12 de abril de 2010

Resumen partido Primer Equipo 11/04/2010

Càlig C.F. 1 - 1 Albocacer
Partido trepidante el disputado ayer en el Ferreres- Arayo de Càlig. Una primera parte muy disputada en la que el Albocacer se hubiera podido adelantar en varias ocasiones pero que Aguayo evitó muy bien colocado. El partido empezó con dominio del equipo local pero sin llegadas claras, el Albocacer muy bien colocado lo intentaba al contraataque. Sobre el minuto 30, Iri gana al defensor por velocidad y resuelve a la perfección cruzando el balón delante del portero. Se llegó a la media parte con el resultado de 1 a 0.
La segunda parte empezó igual que la primera, con el dominio y la posesión por parte del Càlig C.F., en una jugada dudosa dentro del área, el árbitro pitó penalti por manos del jugador Hapi, el Albocacer lo transformó empatando el partido.
El equipo local no se rindió en ningún momento y a los pocos minutos Alberto Gumbau sufría una entrada dentro del área que el árbitro sancionaba con penalti. Néstor no pudo materializarlo impidiendo que el Càlig se llevara los 3 puntos.
Lástima de 2 puntos que se dejaron escapar del Ferreres-Arayo de Càlig, pero por juego y entrega no hay nada que reprochar al equipo.

Próximo partido, domingo 18/04 en el campo del Torreblanca

Números premiados sorteo 11/04/2010, Ya han salido los ganadores:

Los números agraciados han sido:

- Super Mona de Chocolate:           (1818)
    Agraciado: José Ramón Balmes Subirats

- Circuito Spa para dos personas:  (0718)
   Agraciado: Roger Agut Anglés

Desde aquí la directiva de Càig C.F. quiere agradecer a todos vuestra colaboración, sin vosotros todo esto no sería posible, Gracias

Resultados y clasificación Primer equipo 11/04/2010

*El Catí tiene un partido más, el que se jugará el día 2/05 contra el Benicense que ya se ha jugado con el resultado a favor del Catí de 3-1

miércoles, 7 de abril de 2010

Resumen torneo Pascua 2010 (equipo Benjamín)

En el apartado Noticias del Menú superior, podéis encontrar un amplio resumen del torneo INTERPROVINCIAL disputado el 3 y 4 de abril en Sant Rafael del Riu por nuestro equipo BENJAMÍN, que acabó en una meritoria tercera posición.

martes, 6 de abril de 2010

Este domingo no puedes faltar!!!

Pasa con el ratón por encima de la foto para agrandarla

Resumen Infantiles 27/03/2010

CÀLIG C.F. 1  - 1 UNIÓN DE CASTELLÓN "A"

Este partit el vam preparar molt i, per això, ens va sortir molt bé. Primer van marcar ells, aleshores vam alçar el cap i mos vam creixer perque ens vam donar conte a este equipo que en estos moments va 1er o 2on no es gens fàcil, però bueno
... Vam empatar el partit en 1-1. El Càlig C.F. vam tindre infinites ocasions de gol i fer-li una golejada, però este dia la sort no mos va acompañar, tenint en compte que vam fer: - 1 palo de Christian, 1 de Pedro, 1 de Carlos, ...Aleshores va arribar el final del partit i 1-1.

Crònica feta per Néstor Batiste (jugador del Càlig C.F.)